My Cart

معیار، رضایت شماست

My Cart

گروه صنعتی
طرح توجیهی تولید نایلون عریض کشاورزی

طرح توجیهی تولید نایلون عریض کشاورزی

فهرست مطالب

طرح توجیهی تولید نایلون عریض کشاورزی مناسب همه افرادی است که قصد دارند برای طرح تولید نایلون عریض کشاورزی سرمایه‌گذاری کرده و به سوددهی برسند.

ما در این نوشتار شما را با چگونگی نوشتن طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی آشنا کرده و سپس برای شما مشخص خواهیم کرد که با چه معیارهایی و چگونه وارد این بازار شوید.

طرح توجیهی تولید نایلون عریض کشاورزی چیست؟

برای توضیح طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی ناچاریم این عبارت را از لحاظ لغوی و معنایی بررسی کنیم. یعنی در قدم اول با تعریف طرح توجیهی آشنا شویم و در بخش بعدی بیان کنیم که نایلون کشاورزی چه نوع نایلونی است.

تدوین طرح توجیهی تولیدنایلون کشاورزی

طرح توجیهی چیست؟

«طرح توجیهی» که در انگلیسی به آن «Financial Analysis» گفته می‌شود، تشریح و دلایل قبول‌شدن یک طرح تولیدی از لحاظ تئوری و عملی است که در آن طرح، مسائل و مشکلات تولید از لحاظ فنی، اقتصادی، مالی و بازاریابی، بررسی شود. در طرح توجیهی، ما دلایل خود را برای مثبت یا منفی بودن سرمایه‌گذاری در یک پروژه تولیدی، مورد بررسی قرار می‌دهیم.

حال که دانستیم طرح توجیهی چیست، باید شرح دهیم که نایلون کشاورزی چیست و چرا به این نام خوانده می‌شود.

طرح توجیهی چست؟

نایلون کشاورزی چیست؟

ساده‌ترین تعریف برای نایلون کشاورزی اشتباه‌ترین تعریف، برای این محصول است. در بسیاری از نوشتارها نایلون کشاورزی را نایلونی می‌دانند که مناسب مصرف در کشاورزی باشد؛ حال‌آنکه نایلون کشاورزی نایلون عریضی است که به‌واسطه تغییر در ساختمان شیمیایی نایلون برای مصارف کشاورزی به کار برده می‌شود. نایلون کشاورزی در گروه‌های مختلف تولید می‌شود که نایلون گلخانه‌ای زیرشاخه این نوع نایلون است.

از مطالب بالا به این نتیجه می‌رسیم که به طرحی که دلایل و توجیهات فنی، اقتصادی، مالی و بازاریابی را برای تولید نایلون کشاورزی بیان کند، طرح یا گزارش توجیهی تولید نایلون کشاورزی گفته می‌شود.

نایلون کشاورزی چیست؟

چرا باید طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی را بنویسیم؟

نه‌تنها تولید نایلون؛ بلکه هر محصولی که قرار است تولید شود؛ ابتدا باید برای آن یک طرح توجیهی نوشته شود. در خصوص نایلون کشاورزی به دلیل تعدد در انواع، متریال و همچنین قیمت متفاوت در بازار، نیاز است قبل از تولید، طرح توجیهی خود را بنویسیم.

شما این دلایل را با موارد دیگر، همچون بازار به‌شدت رقابتی و تغییر همیشگی نرخ دلار، تورم و دیگر مسائل موجود در بازار ترکیب کرده تا باور کنید که کوچک‌ترین اشتباه سبب می‌شود یک سرمایه چگونه از بین برود. بهتر است قبل از هر اقدامی ابتدا یک طرح توجیهی برای خود بنویسید. دلیل دیگر در نوشتن طرح توجیهی، امکان‌پذیرش شریک یا اعطای وام است. معمولاً به طرح‌های توجیهی که از سوی وزارت صمت پذیرفته شود؛ وام داده می‌شود.

انواع نایلون کشاورزی

تولید نایلون، ساده اما بسیار حساس است. همه ما احتمالاً می‌دانیم که نایلون یک ماده پلیمری است که از ترکیب پلی‌اتیلن به دست می‌آید. قابلیت ترکیب‌پذیری پلی‌اتیلن سبب می‌شود ما بتوانیم در یک خط تولید نایلون و نایلکس انواع نایلون را تولید کنیم. همچنین در یک خط تولید این امکان وجود دارد که شما به ترکیب اولیه، ماده افزودنی به نام مستربچ اضافه کنید تا نایلون با خواص متفاوت تولید کنید. همین امر در مورد نایلون کشاورزی نیز صادق است.

برای توضیح و تعریف نایلون کشاورزی، باید ابتدا چند ویژگی مشترک را برای آنها تعریف کنیم و بعد به انواع نایلون کشاورزی بپردازیم. انواع نایلون کشاورزی در ویژگی‌های زیر با هم اشتراک دارند:

  1. شفافیت
  2. ضخامت نسبتاً زیاد
  3. عریض
  4. وزن کم
ویژگی نایلون عریض کشاورزی

هرچند نایلون‌های زیادی امکان دارد این خصوصیات را داشته باشند؛ اما یک نایلون کشاورزی باید همه این ویژگی‌ها را هم‌زمان با هم داشته باشد. از همین رو انواع نایلون کشاورزی را می‌توان به موارد زیر تقسیم‌بندی کرد.

نایلون گلخانه: نایلونی عریض که شفاف بوده و به‌منظور پوشش دیواره گلخانه از آن استفاده می‌شود. برای تولید نایلون گلخانه افزودنی‌های متفاوتی در ترکیب آن به کار گرفته می‌شود. مستربچ UV، ضدقارچ و ANTIFOG (ضد شبنم) ازجمله افزودنی‌های نایلون گلخانه است.

نایلون گلخانه ای

نایلون مالچ: این نایلون برای زمین‌های کشاورزی مزرعه‌ای استفاده می‌شود. نایلون مالچ بر روی سطح خاک قرار می‌گیرد.

نایلون مالچ

نایلون سیلویی: این نایلون کشاورزی که به نایلون علوفه نیز معروف است برای سیلاژ یا بسته‌بندی علوفه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نایلون سیلیونی

نکته‌ای که باید ذکر کرد، اشاره به فیلم پلی‌اتیلن است که در بعضی از مقالات به‌عنوان یک شاخه جدا از نایلون کشاورزی نوشته شده است. فیلم پلی‌اتیلن در واقع نوعی شیرینگ است که بیشتر در صنایع بسته‌بندی از آن استفاده می‌شود. در واقع انواع نایلون کشاورزی که می‌توان تولید کرد بسیار زیاد است و شاید همین دلیل است که نوشتن طرح توجیهی تولید نایلون عریض کشاورزی امری مهم و واجب است.

عوامل مؤثر بر قیمت تولید نایلون کشاورزی

تولید نایلون کشاورزی شاید کار ساده‌ای باشد؛ اما مهم‌تر از آن، روش عرضه و فروش نایلون کشاورزی است. زمانی که شرکت کشاورزی صنعتی یا یک کشاورز قرار است نایلون عریض خریداری کند؛ باید نایلون در متراژ بالا تهیه نماید و از جهتی همه ما می‌دانیم سود محصولات کشاورزی در ایران بسیار پایین است؛ برای همین کشاورز همیشه تلاش می‌کند هزینه‌های خود را کاهش دهد.

یکی از هزینه‌هایی که کشاورز در پی کاهش آن است قیمت نایلون کشاورزی است. پس شما به‌عنوان یک تولیدکننده، باید بتوانید قیمت محصول خود را در بازار، کمتر یا هم‌تراز قیمت رقبا ارائه دهید. عوامل مهمی در قیمت نایلون کشاورزی دخیل است که عبارت‌اند از:

  1. قیمت دستگاه‌های تولید نایلون: در حسابداری صنعتی یکی از روش‌های تعیین قیمت تمام شده، محاسبه درصد هزینه خرید ماشین‌آلات است. شما در نوشتن طرح توجیهی باید هزینه خرید یک خط تولید نایلون را نوشته و درصد تأثیر آن در قیمت تمام شده را محاسبه کنید. توجه کنید که هرچه قیمت خرید دستگاه‌های خط تولید نایلون شما پایین‌تر باشد، قیمت تمام‌شده نایلون کشاورزی شما نیز کمتر خواهد بود. پس باید ماشین‌آلاتی را خریداری کنید که علاوه بر قیمت اقتصادی، کیفیت برتری نیز داشته باشد.
  2. فرایند تولید: منظور از فرایند در خط تولید نایلون کشاورزی، روند یا چگونگی تولید است. توجه کنید که استفاده از سیستم مکانیزه و اتوماتیک در تولید نایلون می‌تواند توقفات دستگاه را کم کرده و راندمان را افزایش دهد. هرچه سرعت تولید بیشتر باشد، هزینه‌های جاری شما کمتر خواهد بود و قیمت تمام‌شده کمتر می‌شود.
  3. نیروی انسانی: یکی از هزینه‌هایی که بر قیمت تمام‌شده تأثیر مستقیم می‌گذارد، هزینه نیروی انسانی است. تأمین حقوق، بیمه و هزینه‌های جانبی باعث می‌شود شما قیمت بالاتری برای محصول خود انتخاب کنید.
  4. فضای تولید: منظور از فضای تولید، نوع سوله و متراژ آن است. شما در زمان محاسبه برای مقدار سرمایه‌گذاری تولید نایلون عریض کشاورزی باید بدانید چه میزان فضا نیاز دارید؛ چه سوله یا کارخانه‌ای برای شما مناسب است. ارتفاع سقف سوله باتوجه‌به ارتفاع ماشین‌آلات چه مقدار باید باشد؟ طبیعی است که هرچه سرمایه اولیه شما در این زمینه کمتر است؛ قیمت تمام‌شده شما هم کمتر خواهد بود.

موارد مهم طرح مالی در گزارش توجیهی تولید نایلون کشاورزی

شرکت‌های تولید نایلون کشاورزی همیشه چند اصل را در زمان محاسبات پیش‌تولید مدنظر خود قرار می‌دهند. این موارد که نوشتن آن در طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی واجب است عبارت‌اند از:

  • سرمایه‌گذاری اولیه: قبل از شروع تولید باید چه میزان هزینه ‌کرد تا شرکت بتواند در زمان اولیه تولید، ثبات داشته باشد؟ پاسخ به این پرسش بسیار مهم است. فراموش نکنید سرمایه‌گذاری اولیه تنها خرید دستگاه و تأمین مواد نیست. بلکه سرمایه‌گذاری اولیه، میزان نقدینگی است که باید در صندوق باشد تا علاوه بر خرید دستگاه و پرداخت سایر هزینه‌ها، بعد از استارت خط تولید نیز، بتوان با آن هزینه حقوق و خرید مواد اولیه را تأمین کرد تا شرکت به سودآوری برسد.
  • هزینه‌های عملیاتی: یکی از مواردی که باید در طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی به آن توجه کرد، برآورد هزینه عملیاتی است. هزینه عملیاتی که به آن OPEX نیز گفته می‌شود؛ هزینه‌ای است که شرکت برای راه‌اندازی و تولید یک محصول به طور معمول پرداخت می‌کند. این هزینه جزء هزینه سرمایه‌ای نیست. به‌طور مثال هزینه‌های اخذ جواز اداری، پرداخت پاداش کارکنان، هزینه فروش و بازاریابی و… جزء هزینه عملیاتی محسوب می‌شود.
  • درآمد پیش‌بینی شده: سود پیش‌بینی شده یا درآمد پیش‌بینی شده میزان سودی است که هر شرکت در ابتدای کار خود برای سال مالی یا چند سال ابتدایی خود تعریف می‌کند. درواقع این سود باید میزان درآمد منهای هزینه‌های تولید نایلون عریض کشاورزی، در سال اول کاری باشد.
  • نرخ بازده: به دوره بازگشت سرمایه اولیه، نرخ بازده گفته می‌شود. تولید پلاستیک یا نایلون از جمله سرمایه‌گذاری‌هایی است که نرخ بازده بالایی دارد. یعنی اگر شما یک سرمایه ۳۰۰۰ دلاری را برای طرح توجیهی خود قرار دهید، در یک دوره نهایتاً دو ساله این سرمایه‌گذاری به شما برمی‌گردد. هرچه طول دوره‌های بازگشت سرمایه کمتر باشد، آن سرمایه‌گذاری جذاب‌تر خواهد بود.

چالش‌ها و ریسک‌ها در تولید نایلون کشاورزی

یکی از مواردی که در طرح توجیهی تولید نایلون عریض کشاورزی باید نوشته شود، چالش‌ها و ریسک‌های تولید است. نه‌تنها در تولید بلکه در تمام کسب‌وکارها، ریسک سرمایه یکی از چالش‌های اصلی کارفرمایان است. در طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی باید به دو نوع ریسک سیستماتیک و ریسک غیرسیستماتیک توجه شود.

  • ریسک سیستماتیک: ریسکی غیرقابل‌پیش‌بینی است و نمی‌توان از طرح توجیهی حذف کرد؛ ریسک سیستماتیک است. نرخ تورم، سیاست‌های اقتصادی و ریسک نرخ بهره از جمله مواردی است که شما در نوشتن طرح توجیهی به آن توجه کنید. شما نمی‌توانید این ریسک را حذف کنید؛ زیرا شرایط وضع قانون مالیات و تأثیر آن بر سرمایه شما امری نیست که شما دخیل در آن باشید؛ اما باید در طرح توجیهی نگاهی به آن بیندازید.
  • ریسک غیرسیستماتیک: ریسکی است که درون شرکت رخ می‌دهد و به بازار خارجی ربط پیدا نمی‌کند. به طور مثال آتش‌سوزی یک ریسک یا چالش غیرسیستماتیک است یا خطرات آب‌وهوایی و تأثیر آن بر خط تولید نایلون عریض کشاورزی یک ریسک غیرسیستماتیک است.

هدف از بررسی نوشتن این گزارش‌ها، اندازه‌گیری مدیریت ریسک است. مدیریت ریسک سبب می‌شود سرمایه شما دچار چالش کمتری شود و امکان هدررفت سرمایه به صفر نزدیک شود.

برای آگاهی دقیق از چالش‌های تولید نایلون و نایلکس، می‌توانید مقاله زیر را مطالعه فرمایید:
مشکلات تولید نایلون در ایران چیست؟ + بررسی 8 مشکل مهم تولید نایلون 

مطالعات امکان‌سنجی:

مطالعات امکان‌سنجی در واقع مطالعاتی است که به بررسی و قابلیت اجرای یک پروژه می‌پردازد. امکان‌سنجی را می‌توان با چندین تحلیل متفاوت انجام داد که عبارت است از:

تحلیل swot :

این تحلیل که به تحلیل سوات در زبان فارسی معروف است، بررسی استراتژیک اوضاع کسب‌وکار یا شرکت در بیرون و داخل سازمان است. تحلیل SWOT شامل ۴ بررسی است.

  1. S: نقاط قوت   Strength

منظور از این معیار، بررسی نقاط قوت داخلی سازمان شما برای تولید نایلون کشاورزی است. به‌طورمثال شما توانسته‌اید خرید خط تولید نایلون کشاورزی را به بهترین قیمت انجام دهید؛ یا در شرایطی کار می‌کنید که مواد اولیه را ارزان‌تر از رقبا خریداری می‌کنید. این موارد جزء نقاط قوت شما خواهد بود و باعث می‌شود طرح توجیهی شما قابل‌قبول‌تر شود.

  • W: نقاط ضعف Weakness

در این گویه، مواردی بررسی می‌شود که سازمان شما در آنها دارای نقاط ضعف است. بررسی نقاط ضعف شرکت و شناسایی آنها سبب می‌شود، قبل از شروع کار یا حتی در زمان کلیدخوردن پروژه، آنها را رفع کرده و از ضرر جلوگیری کنیم. به طور مثال نام برند شرکت در بازار شناخته شده نیست یا شرکت ما یک سازمان بازاریابی مستقل ندارد و…

  • O : فرصت‌ها Opportunities

در هر طرح توجیهی باید فرصت‌های بیرون از سازمانی را بیان کرد که برای کسب‌وکار ایجاد می‌شود. به طور مثال در یک شهرک صنعتی، هزینه انرژی برای کسب‌وکارهای جدید، کمتر محاسبه می‌شود؛ یا هزینه گمرکی برای صادرات نایلون کشاورزی در یک منطقه، بسیار کمتر از مناطق دیگر کشور است.

  • T : تهدیدها Threats

تهدیدات، عواملی بیرونی هستند که باعث به‌خطرافتادن سرمایه‌گذاری شما در سازمانتان می‌شود. شناسایی تهدیدها سبب می‌شود هزینه ریسک سازمان شما کاهش پیدا کند.مثلاً در یک استان هم‌جوار، شرکت‌های تولید نایلون کشاورزی بزرگی وجود دارند که عملاً رقابت را برای شما غیرممکن می‌کند؛ پس شما قاعدتاً نباید هزینه‌ای برای تبلیغات و بازاریابی در آن مناطق  در نظر بگیرید.

جدول swot تولید نایلون عریض کشاورزی

آنالیز SWOT می‌تواند یک پلن استراتژیک برای شما رسم کند. هرچند در طرح‌های توجیهی، موارد به شکل خلاصه بیان می‌شود؛ اما این تحقیقات می‌تواند بعداً برای تیم بازاریابی یک نقشه راه اولیه باشد.

تحلیل PESTEL

یکی از تحلیل‌هایی که در طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی باید مورداستفاده قرار گیرد؛ تحلیل PESTEL است. این تحلیل یکی از مواردی است که به شناسایی محیط کسب‌وکار یا شرکت شما می‌پردازد. در سطور زیر اجزای این تحلیل را بررسی می‌کنیم:

  1. P: سیاست POLITICAL

در مورد تصمیم‌گیرهایی است که فرمانداری‌ها، اداره‌ها و حکومت‌ها برای کسب‌وکار شما می‌گیرند. به طور مثال سیاست‌های مهاجرپذیری امکان دارد پذیرش کارگر در محل کار شما را تغییر دهد یا اطلاع از سیاست‌های حکومتی در قبال صنعت کشاورزی می‌تواند کسب‌وکار شما را دچار نوسان کند.

  • E: اقتصادی  ECONOMIC

آگاهی از عوامل اقتصادی نیز فاکتور مهمی در تحلیل و توجیه طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی است. مثلاً شرایط اقتصادی در محل کسب‌وکار شما چیست؟ آیا منطقه دارای نیروی کار است؟ آیا جوانان منطقه دارای تمکن مالی هستند یا حاضر هستند با کمترین حقوق در شرکت شما  استخدام شوند؟ نرخ تورم و تعداد بانک‌های عامل که می‌توانند وام‌های کلان به شما بدهند از جمله فاکتورهای اقتصادی است که باید به آن توجه شود.

  • S: اجتماعی  SOCIAL

یکی از مواردی که باید در طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی به آن توجه شود؛ شرایط جامعه است. آیا جامعه به آن اندازه مدرن هست که کشاورزی سنتی را کنار بگذارد و از نایلون کشاورزی استفاده کند. ترجیح مشتری چیست؟ حاضر است کدام نوع از نایلون کشاورزی را قبول کند؛ آیا برای بسته‌بندی از نایلون سیلوا استفاده می‌کند؟ و…

  • T: تکنولوژی TECHNOLOGY

یکی از مواردی که به موفقیت کسب‌وکار کمک می‌کند استفاده از تکنولوژی است. وجود اینترنت پرسرعت، وجود حمایت از قانون مالکیت معنوی یا امکان دسترسی به منابع علمی در منطقه برای رشد و توسعه کسب‌وکار و… مواردی است که در بخش تکنولوژی باید بررسی شود.

  • E: عوامل زیست‌محیطی Environmental Factors

از مهم‌ترین فاکتورهای طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی عامل زیست‌محیطی است. هر کارخانه تولید نایلون کشاورزی، قبل از استارت کارخانه باید بداند چه مجوزهایی را کسب کند. اگر قرار است شما نایلون کشاورزی را به منطقه‌ای صادر کنید؛ ابتدا باید مطالعه کنید قوانین و طرح‌های زیست‌محیطی در آن منطقه چگونه است، آیا اجازه استفاده از نایلون در آن منطقه داده شده است؟ چه ترکیبی برای تولید پلاستیک کشاورزی در مقصد پذیرفته شده و آیا قوانین محیط‌زیستی منطقه، اجازه استفاده از نایلون را برای زمین‌های کشاورزی می‌دهد یا خیر؟ و…

  • L: عوامل قانونی Legal Factors

منظور از عوامل قانونی، استانداردهایی است که یک شرکت برای حیات خود باید کسب کند. استاندارد ایمنی، استاندارد تولید نایلون، استاندارد استفاده از ماشین‌آلات تولید نایلون کشاورزی، قانون کار و بیمه و… مواردی است که شما باید برای راه‌اندازی خط تولید نایلون از آنها آگاهی داشته باشید و در طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی هم به آنها اشاره کنید.

تحلیل PESTEL  یک آنالیز محیطی است. شما در نوشتن طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی یا گلخانه باید به تحلیل پستل توجه کنید. شناخت محیطی کسب‌وکار سبب می‌شود شما با آگاهی دقیق‌تری کارخانه خود را راه‌اندازی کنید.

تحلیل pestel در طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی

نقطه سربه‌سر:

یکی از موارد دیگری که باید در طرح توجیهی به آن نگاه ویژه داشت؛ نقطه سربه‌سر یا Break Even Point است که با BEP نمایش داده می‌شود.

تحلیل نقطه سربه‌سر ازآن‌جهت مفید است که به شما کمک می‌کند بدانید چه زمانی به سود می‌رسید. در واقع نقطه سربه‌سر زمانی است که میزان درآمد شما با میزان هزینه شما برابر است. یعنی در آن زمان نه شما سود و نه ضرر کرده‌اید.

برای گزارش نقطه سربه‌سر باید بتوانیم محاسباتی یک‌ساله را پاسخ دهیم. برای پیداکردن نقطه سربه‌سر باید از فرمول زیر استفاده کنیم.

FC/(P-VC) = نقطه سربه‌سر

در این فرمول، FC، هزینه ثابت، P هزینه فروش (قیمت) و VC مقدار هزینه متغیری است که کارخانه باید آن را در یک بازه زمانی بپردازد. با ذکر چند مثال فاکتورهای گفته شده را توضیح می‌دهیم.

  1. FC هزینه ثابت

 هزینه‌هایی هستند که با تغییر حجم یا میزان تولید، هیچ تفاوتی در آنها برای شرکت ایجاد نمی‌شود. به طور مثال چه دستگاه تولید نایلون عریض کشاورزی در کارخانه کار کند یا متوقف باشد؛ هزینه اجاره محل باید پرداخت شود یا هزینه بیمه کارکنان باید پرداخت شود. اینها هزینه‌های ثابتی هستند که باتوجه‌به تولید، تغییری در آن ایجاد نمی‌شود.

  • VC هزینه متغیر

هزینه‌های متغیر هزینه‌هایی است که با افزایش یا کاهش تولید تغییر می‌کنند. مثلاً هزینه کمیسیون فروش با کاهش یا افزایش تولید تغییر می‌کند. در مثالی دیگر می‌توان به هزینه حمل‌ونقل اشاره کرد که با افزایش تولید، هزینه حمل‌ونقل محصول به سمت مشتری تغییر می‌کند؛ یا هزینه بسته‌بندی محصول نیز یکی از دیگر هزینه‌هایی است که در افزایش یا کاهش تولید نایلون عریض کشاورزی تغییر می‌کند. معمولاً به‌صرفه است که ما هزینه متغیر را با افزایش تولید، تقریباً ثابت نگاه داریم.

  • P قیمت

مقدار پرداختی است که مشتری برای یک واحد محصول ما باید بپردازد. باتوجه‌به اینکه نایلون کشاورزی به شکل عرضی و تعداد لایه، قیمت‌گذاری می‌شود، در طرح توجیهی، باید برای محاسبه نقطه سربه‌سر، قیمت نایلون کشاورزی با عرض ۶۰ سانت و دولایه مشخص شود.

 ازآنجاکه بعد از تعیین نقطه سربه‌سر می‌توان به سمت سوددهی حرکت کرد؛ باید مراقبت کرد با افزایش تولید، هزینه‌های متغیر، تغییر چندانی نکنند یا حتی هزینه‌های ثابت دستخوش تغییر نشوند. برای همین، تحلیل نقطه سربه‌سر در بازه زمانی کوتاه مدت، جوابگوی یک کارخانه تولید نایلون عریض کشاورزی است.

قیمت سر به سر در طرح توجیهی تولید نایلون عریض کشاورزی

PLK، مشاور شما برای راه‌اندازی خط تولید نایلون کشاورزی

احتمالاً متوجه شده‌اید که نوشتن طرح توجیهی نیاز به یک یا چند مشاور دارد که به محدوده کسب‌وکار آشنا باشند. اگر شما قصد سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی یک خط تولید نایلون کشاورزی دارید؛ می‌توانید از شرکت PLK به‌عنوان سازنده دستگاه‌های نایلون کشاورزی و مشاور استفاده کنید. گروه صنعتی PLK (پلاست لاله کاشان) علاوه بر ساخت انواع دستگاه تولید نایلکس و نایلون، دوخت و برش نایلون، گرانول نایلون، چاپ نایلون و… در همه زمینه‌های موجود در صنعت نایلون، من‌جمله تولید نایلون‌های صنعتی و تهیه و فروش مواد اولیه درجه یک و درجه دو نایلون فعالیت دارد و به دلیل تجربیات بالا در این صنعت، می‌تواند مشاور خوبی برای نوشتن طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی باشد.

جمع‌بندی

برای شروع پروسه تولید نایلون عریض کشاورزی، نوشتن طرح توجیهی تولید نایلون کشاورزی، امری واجب و لازم‌الاجراست. امروزه بسیاری از سایت‌ها با فریب سرمایه‌گذاران و ارائه قیمت برای خرید دستگاه تولید نایلون کشاورزی، آنها را به دامی بی‌بازگشت می‌کشانند. متأسفانه تولید نایلون امری ساده، آن‌گونه که برخی سایت‌ها بیان می‌کنند، نیست. تولید نایلون بالا و پایین زیادی دارد که حتماً باید با مطالعه و آگاهی به سمت آن رفت و هیچ مطالعه‌ای بهتر از نوشتن طرح توجیهی نیست.

سؤالات متداول

  • تقاضا برای نایلون عریض کشاورزی در ایران و جهان چقدر است؟

یکی از محصولات نایلونی که در جهان متقاضی زیادی دارد؛ نایلون کشاورزی به‌خصوص نایلون گلخانه است. کشاورزی مدرن سبب شده است استفاده از محصولات نایلون عریض، هر روز بیشتر از قبل شود؛ اما باید خاطرنشان کرد که افزودنی‌هایی که در زمان تولید نایلون کشاورزی به گرانول اولیه اضافه می‌شود، نقش مهمی در بازاریابی و فروش این محصول دارد. گرانول uv، ضدقارچ و گرانول‌های رنگی می‌تواند محصول شما را به یک کالای ویژه تبدیل کند. خوشبختانه در ایران نیز این محصول هر روز بیشتر از قبل مشتریان خود را پیدا می‌کند و از شالیزارهای جنوب تا دشت‌های صیفی جنوب امروزه همه از نایلون عریض کشاورزی استفاده می‌کنند.

  • چه تجهیزات و ماشین‌آلاتی برای تولید نایلون عریض کشاورزی موردنیاز است؟

اگر با دستگاه تولید نایلون آشنا باشید؛ باید گفت با همان دستگاه می‌توان نایلون عریض کشاورزی را نیز تولید کرد. تنها باتوجه‌به عرض بالای نایلون، باید تغییراتی در اندازه ماشین ایجاد کرد. اما اگر با خط تولید آشنا نیستید باید به دستگاه‌های زیر اشاره کرد:

دستگاه آسیاب یا کندر سنگین کن درصورتی‌که بخواهید از ضایعات برای تولید نایلون کشاورزی نیز استفاده کنید.

دستگاه گرانول ساز برای پخت و خمیری کردن گرانول‌ها جهت تغذیه به ماشین تولید نایلون استفاده می‌شود. توضیح آنکه برای هر لایه از نایلون کشاورزی نیاز به یک دستگاه اکسترودر یا گرانول ساز داریم. مثلاً برای یک نایلون سه‌لایه نیاز به سه ماشین اکسترودر داریم.

دستگاه تولید نایلون کشاورزی که همان دستگاه تولید نایلون است که در قسمت تحویل محصول، تغییراتی جهت عریض کردن ماشین ایجاد شده است.

  • فضای تولیدی مناسب برای تولید نایلون عریض کشاورزی چقدر است؟

به طور معمول یک کارخانه تولید نایلون با یک دستگاه، نیاز به ۲۰۰ تا ۳۰۰ مترمربع فضا دارد. باتوجه‌به آنکه ابعاد دستگاه تولید نایلون کشاورزی بزرگ‌تر از ماشین تولید نایلکس و نایلون معمولی است؛ برای همین می‌توان با یک سوله ۴۰۰ متری، یک خط تولید نایلون عریض را راه‌اندازی کرد. هرچه فضا بزرگ‌تر باشد؛ امکان مدیریت سالن راحت‌تر است.

  • آیا تولید نایلون عریض کشاورزی یک کسب‌وکار سودآور است؟

بستگی دارد شما چگونه بازار و عوامل تولید را مدیریت کنید. اشاره شد هرچه فاکتورهای دارای ریسک را کمتر کنید؛ سود اکتسابی شما بیشتر می‌شود. یا اگر شما بتوانید با سازنده دستگاه تولید نایلون مذاکره کنید تا آنها دستگاه تولید نایلون کشاورزی را با کمترین قیمت به شما ارائه بدهند، سود شما تضمین شده خواهد بود.

  • چه مجوزهایی برای تولید نایلون عریض کشاورزی موردنیاز است؟

بعد از آنکه طرح توجیهی نوشته شد باید یک نسخه از طرح برای ثبت شرکت به اداره صنایع و معادن تحویل داده شود. بعد از موافقت با طرح توجیهی شما برای ثبت شرکت باید به اداره ثبت مراجعه کنید و شرکت خود را ثبت کنید. سپس نیاز است به اداره‌های برق؛ آب و گاز مراجعه کرده و امتیاز انرژی‌های لازم را اخذ کنید. همچنین باید به سازمان محیط‌زیست؛ وزارت بهداشت و اداره کار مراجعه کنید تا مجوزهای محیطی و ایمنی را اخذ کنید. شما می‌توانید در این زمینه به مشاوران مجموعه پلاست لاله مراجعه فرمایید و در این خصوص اطلاعات به‌روز را از ایشان دریافت کنید.

اشتراک گذاری:

تلگرام
واتس‌اپ
ایمیل

مطالب مرتبط:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی‌ها